Aragokamer

De Aragokamer is momenteel gesloten.

Oud-bestuurders weer in de Aragokamer

Onze 48-jarige vereniging heeft al heel veel verschillende besturen gekend, de bestuurders hebben elkaar in al die jaren ook al weer lang niet gezien. Eens in de zoveel tijd wordt er daarom een oud-besturendag georganiseerd voor deze bestuurders om elkaar weer eens te ontmoeten en bij te praten. Zo ook vorig weekend, verschillende besturen van 1983 tot 2019 ontmoetten elkaar weer eens in de Aragokamer.

Het zou geen oud-besturendag zijn als er geen ludieke activiteit was, dit jaar was het indoor klootschieten. In groepjes van ongeveer 6 gingen de deelnemers met een kratje verfrissingen door de gebouwen Carré en Horst. Uiteraard konden er geen echte kloten worden gebruikt, om het gebouw heel te houden werden er plastic speelgoed ballen gebruikt.

Naderhand konden de aanwezigen dineren en genieten van een traditionele borrel in de TAP. Kortom, een geslaagde dag!