Aragokamer

De Aragokamer is momenteel open.
Kai van den Berg heeft nu kamerdienst.

Arago migreert tijdens zomervakantie

Ten tijde van dit bericht zit de BE met 26 man in het vliegtuig naar Vancouver om een epische studiereis door Noord-Amerika te maken, staan 46 Europareisdeelnemers te popelen om te vertrekken richting Gent en London, is de KITN druk bezig met de voorbereidingen van de komende Kick-In, rond het huidige bestuur haar taken al gedeeltelijk af en is het kandidaat-bestuur aan het werken aan haar beleid voor het komende jaar. Kortom: het is zomervakantie!

Tijdens de zomervakantie zal de Aragokamer gesloten zijn. Toch zal het kunnen voorkomen dat er nog een (kandidaat-)bestuurder aanwezig is, dus houdt vooral de Aragowebsite in de gaten of er iemand kamerdienst heeft.

Het 92e bestuur der S.V. Arago wenst iedereen een fijne vakantie. Tot de Kick-In!