Aragokamer

De Aragokamer is momenteel gesloten.

Oud-besturendag 2019

Inschrijven

Beste oud-bestuurder van S.V. Arago,

Graag willen wij u erop attent maken dat er binnenkort weer een oud-besturendag van S.V. Arago zal plaatsvinden, en wel op 15 juni 2019. Ook benieuwd wat er met uw collega’s, opvolgers en voorgangers gebeurd is? Op deze dag heeft u de mogelijkheid elkaar weer te zien en er zullen naast de gezelligheid enkele activiteiten georganiseerd worden. Op deze pagina vindt u onder andere het programma en de locatie van de verschillende programma-onderdelen.

Natuurlijk bent u en uw eventuele partner van harte uitgenodigd voor deze dag. U kunt uzelf aanmelden, voor één of meerdere onderdelen van het programma, via dit formulier, of door een e-mail te sturen naar oudbesturendag@arago.utwente.nl. Aanmelden voor de oud-besturendag kan t/m 1 juni. Er zijn wel kosten verbonden aan deelname, deze zullen later bekend worden maar maximaal €30,- bedragen.

Wilt u verder ook graag op de hoogte gehouden worden van andere activiteiten van ons en van de Universiteit Twente, dan raden we u aan uw gegevens te controleren en eventueel aan te vullen bij het Alumnibureau. Hier vindt u ook meer informatie over wat de UT haar alumni te bieden heeft.

Hopelijk tot ziens op 15 juni!

Met vriendelijke groet,

 

De oud-besturendagcommissie


Programma

14:00 – Inloop en ontvangst bij locatie eerste activiteit
17:30 – Avondeten
19:30 – Borrel in de TAP

Locaties

Activiteit

De locatie van de activiteit zal later bekend worden gemaakt.

Avondeten

De locatie van het avondeten zal later bekend worden gemaakt.

Borrellocatie TAP

De borrelruimte is in gebouw Carré, het huidige gebouw van de studie Technische Natuurkunde. Mocht u met de auto zijn, dan is het handigste te parkeren op parkeerplaats de Achterhorst. Als u met de fiets bent, kan de fiets buiten worden geparkeerd voor de ingang van de TAP. Daarna kunt u het gebouw binnen via de ingang tussen het huidige Nanolab en Carré.