Aragokamer

De Aragokamer is momenteel gesloten.

Ouderdag

Welkom op de webpagina van de Ouderdag van S.V. Arago,

Uw zoon of dochter is sinds begin dit jaar aan de Universiteit van Twente gaan studeren en waarschijnlijk met een aantal leuke of bijzondere verhalen thuisgekomen. Natuurlijk zijn de verhalen van uw kind leuk om te horen, maar het is nog veel mooier om nou eens zelf te zien en ervaren hoe het in de praktijk gaat. De Ouderdag wordt de eerstvolgende 2 juni georganiseerd zodat u nu met eigen ogen eens kan zien hoe de zaken er aan toe gaan op de universiteit.

We hebben een redelijk dag vullend programma met verschillende activiteiten, zo beginnen we ’s ochtends rond een uur of tien met de ontvangst, waarbij u natuurlijk een kop koffie of thee kan krijgen. Na de ontvangst zullen we ons richting een collegezaal begeven, om deel te nemen aan een hoorcollege. Na dat hoorcollege is het tijd voor een door ons verzorgde lunch. Na de lunch zal u een werkcollege en een practicum krijgen. Ook zal u die dag een rondleiding over de campus en langs de universiteitsvoorzieningen krijgen. Vanzelfsprekend wordt de dag besloten met een borrel, of een glaasje fris voor de bob.

Zoals reeds aangegeven bent u vanaf kwart voor tien welkom en zal de Ouderdag om kwart over tien van start gaan en de dag zal eindigen met de borrel vanaf half 5. De kosten voor de hele dag bedragen vier euro per persoon.

Klik hier om in te schrijven.

We hopen u op de Ouderdag te zien!

Met vriendelijke groeten,
Ouderdagcommissie 2018