Aragokamer

De Aragokamer is momenteel gesloten.

Magnet.me

Op zoek naar een stage, traineeship of eerste baan?
Moet jij binnenkort een stage lopen? Of ben je bijna afgestudeerd en zoek je een traineeship of eerste baan? Of wil jij je simpelweg oriënteren op de arbeidsmarkt? Op Magnet.me vind je gemakkelijk een stage, traineeship of baan die bij je past. Met meer dan 5,000 werkgevers en 250,000 gebruikers, is Magnet.me het grootste carrièreplatform voor studenten en young professionals in Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Hoe werkt het? 
De zoektocht naar een leuke baan of stage is soms lastig en dat weten ze bij Magnet.me maar al te goed. Daarom heeft Magnet.me dit een stuk makkelijker en efficiënter gemaakt. Hoe? Om van start te gaan maak je op Magnet.me een profiel aan met jouw voorkeuren en interesses. Op basis van je profiel krijg jij bedrijven en vacatures te zien die voor jou relevant zijn. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een IT stage in de omgeving van Twente? Dan kan je dit gemakkelijk aangeven!

Op Magnet.me kan je banen zoeken, vacatures liken, bedrijven benaderen en door bedrijven zelf benaderd worden. Heb jij de perfecte stage gevonden en wil je graag solliciteren? Druk dan op de ‘solliciteer’ knop. Check je cv en schrijf een kick-ass motivatiebrief en wie weet heb jij binnenkort die geweldige stage.

Ga naar Magnet.me en vind een baan die bij je past!