Aragokamer

De Aragokamer is momenteel gesloten.

Arago Onderwijsprijs

Zoals elk jaar zal binnenkort de Arago Onderwijsprijs uitgereikt worden. In januari zijn docenten voor deze felbegeerde wisselbeker genomineerd door studenten. De stemronde loopt tot 5 maart, je kan stemmen via de bus in de AK. Op 14 maart zal de winnaar bekend gemaakt worden tijdens de Onderwijsborrel in de TAP.

De volgende docenten zijn genomineerd:

Harold Zandvliet

Genomineerd omdat hij echt de tijd neemt voor studenten. Er zijn er maar weinigen die hun onderwijs en faciliteiten (afstuderen/bacheloropdracht/assignments) zo enorm afstemmen op de belangen van studenten als Harold. Als je hem daarvoor bedankt wuift hij dat weg met een opmerking als: “Wij zijn hier voor jullie hoor, niet andersom!”

Alexander Brinkman

Geeft erg goede, toegankelijke colleges en staat altijd open voor vragen. De vragen die je stelt beantwoord hij ook altijd er goed, en zelden draait hij er teveel omheen. Daarnaast is de manier waarop hij dingen uitlegt lekker praktijkgericht, dat wil zeggen: hij legt uit hoe je een som oplost, en is zeer gericht op de toepassing. Dit maakt de abstracte vakken die hij geeft een stuk beter te volgen.

Jacco Snoeijer

Heeft dit jaar voor het eerst de module “Dynamica en relativiteit” van de eerstejaars gecoördineerd, en gaf daarbij zelf het vak Dynamica. Hij is genomineerd omdat hij betrokken is met de studenten.

Hans Kanger

Genomineerd voor de fijne individuele begeleiding van A&P voor de ouderejaars die dit vak nog in moeten halen. Daarnaast is hij docent bij het vak Optica in het tweede jaar, en draagt volgens studenten bij aan een hogere kwaliteit van het vak. Daarnaast is hij is bij veel studenten bekend en is hij altijd beschikbaar voor hulp. Hans heeft passie voor het vak en is vaak bij activiteiten aanwezig.

Klaus Boller

Geeft het vak Elektriciteit en Magnetisme in het eerste jaar. Naar aanleiding hiervan is hij genomineerd, onder andere voor de goede visualisatie van moeilijke wiskundige operaties, en om de goede humor!

Wilfred van der Wiel

Geeft nanoelectronics, en is een expert op zijn vakgebied. Daarnaast is hij ook dagvoorzitter geweest van het symposium. Hij mengt vaak wat humor in zijn praatjes, waardoor het altijd prettig is om naar te luisteren. Woordspelingen zoals “edutainment” komen hierin voor. Verder is hij altijd beschikbaar voor vragen en reageert hij snel op zijn mail. Zelfs na een mailtje om 3 uur ’s nachts met een vraag, was er de volgende ochtend al een antwoord.