Aragokamer

De Aragokamer is momenteel open.
Janiek Weening heeft nu kamerdienst.

Vijf-gangen in de AK voor EL/LvV

Arago kent een groot aantal ereleden en leden van verdienste. Zij verdienen het om zo nu en dan nogmaals bedankt te worden voor hun daden waardoor Arago de vereniging is geworden die het nu is.

Op zaterdag 18 mei is een groep Ereleden en leden van verdienste langs gekomen in Carré om te genieten van een heerlijk diner. De Aragokamer is hiervoor speciaal omgetoverd in een chique eetzaal en een vijf-gangendiner is op tafel gezet.

Het 92e bestuur en kandidaat-bestuur hebben gekookt en het diner verzorgd. Van de ereleden en leden van verdienste waren Ben Oude Alink, Dave Blank, Cas Damen, Joris de Vries en Willem Beeker aanwezig. Uiteraard waren ook Henk en Thijs ook van de partij.

Het was een erg gezellige avond en de banden met onze ereleden en leden van verdienste zijn weer goed aangehaald!