Aragokamer

De Aragokamer is momenteel gesloten.

Merchandise

Bij Arago hebben we een ruim assortiment aan merchandise zodat onze leden er op en top bij kunnen lopen. Hieronder staat een overzicht van alle merchandise producten die Arago aanbiedt. Als je een van deze prachtige producten wil aanschaffen kun je langskomen in de Aragokamer en een bestuurder aanspreken. Mocht je nu een tof idee hebben voor Arago-merchandise en staat die niet in onderstaande lijst, mail dit dan naar tofidee@arago.utwente.nl en wie weet is dit product dan binnenkort ook te krijg in de AK!


Mok (€4,50)

Wil jij ook altijd een mok hebben om koffie, thee, bier of limonade uit te drinken? Of wil je gewoon een supergave mok thuis hebben? Dan kun je bij ons een Arago-mok kopen!

Muts (€9)

De winter komt er weer aan! Of niet, afhankelijk van wanneer je dit leest. Maar hoe dan ook, een Arago-muts is een heerlijk warm object waarmee je je slimme koppie warm kunt houden.

Sjaal (€10)

Een mooie Arago-muts kan natuurlijk niet zonder Arago-sjaal! De eerste zin van het verenigingslied is prominent vertegenwoordigd op de sjaal, en zal iedereen aan onze mooie vereniging doen herinneren. Verder is de meter nu wel precies een meter.

Paraplu (€12,50)

Het regent natuurlijk erg vaak in ons koude kikker landje, daarom is een paraplu altijd handig. En wat is er nou beter dan een echte Arago-paraplu! Zo kun je zelfs in de regen laten zien dat je bij de gaafste vereniging zit!

6-zonnebrilZonnebril (€3)

Gelukkig is het niet altijd koud en nat in Nederland, maar schijnt de zon ook wel eens. Om je ogen tegen deze zon te beschermen hebben we prachtige Arago-zonnebrillen voor onze leden. Kom er snel een halen in de AK.

Badhanddoek (€25)

Goed passend bij de zonnebrillen zijn de handdoeken. Met deze prachtige merchandise kun je bij het zwembad, aan zee en op vakantie pronken met de allermooiste studievereniging. Nu met gratis veiligheidsspeld, voor een heuse Arago-CAPE!

7-das Das (€11)

Officiële gelegenheid? Bestuur? Verenigingsvertegenwoordiging? Dan komt een mooie Arago-das altijd van pas! De dassen zijn van puur zijde, een waar genot om te dragen dus.

 

 

Choker (€12)8-choker

Er zijn niet veel mensen die het weten, maar speciaal voor de dames binnen Arago zijn er chokers. Deze chokers zijn van hetzelfde geweldig zachte materiaal als de dassen, en natuurlijk voor dezelfde gelegenheden.

10-bretelsBretels (€25)

Voor de echt elitaire studenten heeft Arago sinds kort ook eigen bretels! Maak je outfit helemaal af met deze prachtige Arago-bretels.

11-vlinderdas

Vlinderdas (€14)

Eens per jaar organiseert Arago haar eigen gala! Op dit gala horen de mannen volgens dress-code een vlinderdas te dragen. Arago zorgt voor de vlinderdassen, het enige wat jij nog hoeft te doen is deze aan te schaffen en voor het gala correct te knopen, succes daarmee!

 

Sweatpants (€25) (beperkte voorraad)13-sweatpants

Zin om een dagje lui op de bank te zitten? Of ben je juist heel sportief? Voor beide heeft Arago de perfecte oplossing: Arago-sweatpants. Deze heerlijk warme sweatpants zijn ook nog eens lekker zacht en dus het ideale kleding stuk voor in de winter.