Aragokamer

De Aragokamer is momenteel open.
Bart Folkers heeft nu kamerdienst.

Bedrijfsprofielen

Hier vind je een overzicht van de huidige bedrijfsprofielen op onze website. Klik op een bedrijfsprofiel om de volledige inhoud ervan te bekijken. Klik hier voor een overzicht van de vacatures.

​​

optiver-banner Optiver
Value the difference … »
achmea_banner Achmea
Kunnen we jou onze data toevertrouwen? … »
  ASML
Vandaag de dag is halfgeleidertechnologie een essentieel deel van ons leven. Je iPhone, je digitale camera, je mp3-speler, je auto, je paspoort; overal zitten chips in. En dan hebben we het alleen nog maar over vandaag. Hoe hightech… »
kpn_consulting_logo_cmyk KPN Consulting
KPN Consulting is het ICT-adviesbedrijf van KPN. Als gids in de nieuwe wereldverbinden wij de mogelijkheden van ICT met de mensen, doelen en drijfveren van organisaties … »
TMC
TMC is a unique collection of self-starting, highly skilled and almost self-employed technical professionals. Our unparalleled Employeneurship model offers engineers from all backgrounds the comforts… »
Peutz
Peutz is een onafhankelijk ingenieursbureau dat onderzoek doet en advies geeft op het gebied van akoestiek, bouwfysica, windtechnologie, duurzaam bouwen, lawaaibeheersing, … »
VDL ETG
Bij VDL ETG Almelo ontwikkelen en produceren we complexe en innovatieve modules en systemen waarvan anderen denken dat het onmogelijk is. Wij werken … »
  The Boston Consulting Group
The Boston Consulting Group (BCG) is wereldwijd leidend op het gebied van Strategy Consulting. … »

Staat uw bedrijf nog niet in deze lijst maar bent u wel geïnteresseerd in een samenwerking met Studievereniging Arago? Neem dan vrijblijvend contact op met de Commissaris Externe betrekkingen, via ceb@arago.utwente.nl, of bel 06-45271314.