Aragokamer

De Aragokamer is momenteel gesloten.

Bedrijfsprofielen

Hier vind je een overzicht van de huidige bedrijfsprofielen op onze website. Klik op een bedrijfsprofiel om de volledige inhoud ervan te bekijken. Klik hier voor een overzicht van de vacatures.

optiver-banner Optiver
Value the difference … »
achmea_banner Achmea
Kunnen we jou onze data toevertrouwen? … »
asml ASML
Vandaag de dag is halfgeleidertechnologie een essentieel deel van ons leven. Je iPhone, je digitale camera, je mp3-speler, je auto, je paspoort; overal zitten chips in. En dan hebben we het alleen nog maar over vandaag. Hoe hightech… »
kpn_consulting_logo_cmyk KPN Consulting
KPN Consulting is het ICT-adviesbedrijf van KPN. Als gids in de nieuwe wereldverbinden wij de mogelijkheden van ICT met de mensen, doelen en drijfveren van organisaties … »
TNO
Innovation for life. TNO innoveert met impact. We brengen uiteenlopende disciplines in twee expertisegebieden samen, om invulling te geven aan maatschappelijke vraagstukken … »

Staat uw bedrijf nog niet in deze lijst maar bent u wel geïnteresseerd in een samenwerking met Studievereniging Arago? Neem dan vrijblijvend contact op met de Commissaris Externe betrekkingen, via ceb@arago.utwente.nl, of bel 06-45271314.