Aragokamer

De Aragokamer is momenteel gesloten.

Bedrijfsprofielen

Hier vind je een overzicht van de huidige bedrijfsprofielen op onze website. Klik op een bedrijfsprofiel om de volledige inhoud ervan te bekijken. Klik hier voor een overzicht van de vacatures.

 

 

  ASML
Vandaag de dag is halfgeleidertechnologie een essentieel deel van ons leven. Je iPhone, je digitale camera, je mp3-speler, je auto, je paspoort; overal zitten chips in. En dan hebben we het alleen nog maar over vandaag. Hoe hightech… »
  Thales
‘The people we all rely on to make the world go round – they rely on Thales’. In een wereld die steeds sneller, meer onvoorspelbaar en vol mogelijkheden is, komen ze bij ons met grote ambities: om jouw leven beter en veiliger te maken. Met 80.000 … »
  Achmea
Verzekeren gaat in deze tijd wel wat verder dan je vakantie of ‘later’. Want hoe regelen we de aansprakelijkheid rond het gebruik van drones, de risico’s van zelfrijdende auto’s of het uitlenen en verhuren van spullen in de deeleconomie? … »
Peutz
Peutz is een onafhankelijk ingenieursbureau dat onderzoek doet en advies geeft op het gebied van akoestiek, bouwfysica, windtechnologie, duurzaam bouwen, lawaaibeheersing, … »
  Boston Consulting Group
Boston Consulting Group (BCG) is wereldwijd leidend op het gebied van Strategy Consulting. … »
Nedap
WE ARE NEDAP – The most versatile high-tech company in the Netherlands. … »
  IMC Trading
IMC is a market maker and one of the world’s leading trading firms. … »
  Flowtraders
As a technology company operating in a financial environment, we use our principal technology platform to quote bid and ask prices … »

Staat uw bedrijf nog niet in deze lijst maar bent u wel geïnteresseerd in een samenwerking met Studievereniging Arago? Neem dan vrijblijvend contact op met de Commissaris Externe betrekkingen, via ceb@arago.utwente.nl, of bel 06-45271314.