Aragokamer

De Aragokamer is momenteel gesloten.

Commissie

Homepagina | Reisprogramma | Commissie | Steden | Bedrijfsbezoeken | Sponsoren

 

 

 

 

 

 

 

Ramon Waninge

Voorzitter

Waarde bezoeker,

Ik ben Ramon Waninge en ben, zoals hierboven al staat, de voorzitter van de commissie die deze leuke reis organiseert. Vorig jaar, toen ik zelf mee was leek het me erg leuk om nogmaals mee te gaan en dan ook in de organisatie te zitten. En zo geschiedde het; ik ben nu voorzitter. Dat betekent dat ik alles een beetje in goede banen leidt binnen de commissie en dat ik het overzicht van hoe ver de anderen met hun taken zijn bijhoud.

Groetjes uit Denemarken!

Sjoerd Brüggenwirth

Secretaris

Hallo allemaal,

Ik ben Sjoerd Brüggenwirth, de secretaris van de Europareiscommissie. Na vorig jaar mee te zijn gegaan op de Europareis leek het mij erg leuk om nog een keer mee te gaan en het misschien wel te organiseren. Nu ben ik de secretaris van de Europareiscommissie! Ik maak de notulen van de vergaderingen en ben verantwoordelijk voor het contact tussen deelnemers en commissie.

Ik heb zin in de reis, ik hoop jullie ook!

Groetjes

Eloy Marcelis

Penningmeester

Mijn naam is Eloy Marcelis en ik ben de penningmeester van de Europareiscommissie 2018. Dit houdt in dat ik de financiën beheer en zo het complete overzicht heb van onze financiële situatie. Het is natuurlijk belangrijk dat deze altijd up-to-date is zodat we weloverwogen beslissingen kunnen maken qua hoe de reis eruit gaat zien. Zo moet er rekening gehouden worden met financiële mee- of tegenvallers en moeten we hier goed op kunnen anticiperen.

Laurens van Wijngaarden

Commissaris Sponsoring

Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent!

Ik ben Laurens en ik ben de Commissaris Sponsoring van de Europareis. Dit houdt in dat ik via vakgroepen en andere instanties probeer de reis betaalbaar voor jullie te houden. Door dit te doen heb ik al vele kilometers gemaakt binnen de universiteitsgebouwen aangezien professoren vaak druk zijn en je timing perfect moet zijn om iemand te treffen. Gelukkig is dit wel alvast een goede training voor de lange afstanden die we ’s avonds gaan afstruinen!

Bjorn Jongebloed

Commissaris Bedrijven

Mijn naam is Bjorn Jongebloed en mijn functie binnen de commissie is commissaris bedrijven. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het regelen van bedrijfsbezoeken die interessant zijn voor studenten Technische Natuurkunde.

Jelle van Mil

Commissaris Logistiek

Hee hoi,

Mijn naam is Jelle en ik regel logistieke dingetjes. Nou zou het kunnen dat je denkt: ‘’ huh? Logistiek, wat is dat?’. Uiterst goede vraag, dus laat ik dat eens even vertellen dan. Als aangewezen feut commissaris logistiek is het mijn taak om ervoor te zorgen dat iedereen een slaapplek heeft en dat we vervoer hebben. Dus als jij ’s nachts met je aangeschoten koppie in je bed duikt en dolsgelukkig bent dat je een plek hebt waar je kan uitbrakken, denk dan een keer aan me.

Aron van den Bogaard

Commissaris Promotie

Ik ben Aron van den Bogaard en zorg ervoor dat iedereen weet wat we aan het organiseren zijn. Dit met behulp van posters, filmpjes, deze site en de facebookpagina. Hierdoor zorg ik er voor dat er genoeg deelnemers zijn en dat mensen zo enthousiast mogelijk zijn voor de reis! Uiteraard heb ik de nodige uren gestopt in het photoshoppen van de commissie genoten en in het maken van zo goed mogelijke promotie met het zekere succes tot nu toe.