Aragokamer

De Aragokamer is momenteel open.
Pieter van Essen heeft nu kamerdienst.

Commissie

Homepagina | Reisprogramma | Commissie | Steden | Bedrijfsbezoeken | Sponsoren

De Europareiscommissie 2019 bestaat uit een enthousiaste groep tweedejaars studenten Technische Natuurkunde aan de Universiteit Twente.

Imke Nijenbanning

Voorzitter

Dit jaar ben ik de voorzitter van de Europareis. Dit betekent dat ik ervoor zorg dat binnen de commissie alles goed verloopt en iedereen zin blijft hebben in de Europareis 2019!

Hanne van de Glind

Secretaris

Het contact dat je vanuit de commissie hebt gehad was waarschijnlijk met mij. Als secretaris notuleer ik dit jaar alle vergaderingen van de commissie en onderhoud ik contact met alle deelnemers om te zorgen dat iedereen goed voorbereid mee gaat op Europareis!

Stefan van den Hoven

Penningmeester

Om deze reis mogelijk te maken is redelijk wat geld nodig. Als penningmeester zorg ik ervoor dat elke cent op de juiste plek terecht komt. Daarnaast houd ik ook alles bij, zodat we straks niet in de problemen komen als we een hostel moeten betalen.

Luuk Klein Nagelvoort

Commissaris Sponsoring

‘Wilt u de Europareis dit jaar sponsoren?’ Dat was de vraag die ik aan verschillende vakgroepen heb gesteld. Ik ben dit jaar met contracten langs de vakgroepen op de universiteit gegaan om sponsoring voor deze reis te regelen. Door de sponsoring kunnen we de Europareis zo goedkoop mogelijk houden.

Govert Neyts

Commissaris Bedrijven

Als Commissaris Bedrijven ben ik dit jaar verantwoordelijk om alle bedrijfsbezoek te regelen voor tijdens de reis. Ik regel en onderhoud al het contact met de bedrijven die we gaan bezoeken om te zorgen voor een zo leuk mogelijke Europareis!

Dahnée Wojcik

Commissaris Logistiek

Dit jaar heb ik de mooie taak van Commissaris Logistiek. Dat houdt in dat ik ervoor zorg dat we een plek hebben om te slapen en dat de bus geregeld is die ons vervoert.