Aragokamer

De Aragokamer is momenteel gesloten.

Sponsoren

Homepagina | Reisprogramma | Commissie | Steden | Bedrijfsbezoeken | Sponsoren

De Europareis wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende partners:
XUV Optics

De hoofdsponsor van de Europareis is Industrial Focus Group XUV Optics. Deze vakgroep werkt samen met Zeiss SMT, waar we op de Europareis langsgaan, en houdt zich bezig met het ontwikkelen van optische componenten voor golflengtes in het XUV (extreme ultraviolet) bereik.

Physics of Fluids

Een tweede grote sponsor van de Europareis is de vakgroep Physics of Fluids. PoF houdt zich bezig met het bestuderen van stromingsverschijnselen, vooral de verschijnselen gerelateerd aan bubbels en druppels.

MESA+

Al jaren maakt MESA+ de Europareis mogelijk. MESA+ is wereldwijd één van de grootste instituten op het gebied van nanotechnologie. Ze ondersteund gevestigde bedrijven bij het toepassen van micro- en nanotechnologie. Ook helpt MESA+ startende bedrijven, spin-offs, die deze technologieën gebruiken voor nieuwe toepassingen.

 

BioMedical Photonic Imaging

Ook de vakgroep BMPI, Biomedical Photonic Imaging Group, steunt de Europareis. Deze vakgroep houdt zich bezig met het gebruik van licht voor medische toepassingen. Ze ontwikkelen onder andere optische en hybride optisch-akoestische technologieën voor medische diagnose.

 

 

BIOS Lab on a Chip group

NWO

Inorganic Materials Science
Nederlandse Natuurkundige Vereniging