Aragokamer

De Aragokamer is momenteel gesloten.

Sponsoren

Homepagina | Reisprogramma | Commissie | Steden | Bedrijfsbezoeken | Sponsoren

De Europareis wordt mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor:

POF doet onderzoek in veel verschillende disciplines binnen de vloeistofmechanica; onder andere turbulentie, bubbels, nanofluïdica en granulaire materie worden onderzocht. POF gebruikt een combinatievan theoretische, experimentele en numerieke modellen om de fundamentele eigenschappen van vloeistoffen te begrijpen.

Voor meer informatie kunnen jullie kijken op hun websitefacebookpagina of hun youtubekanaal.

En door onze volgende partners:

BMPI doet onderzoek naar het gebruik van licht voor medische toepassingen in alle disciplines – van borstkankerdiagnose tot het monitoren van pasgeborenen. Ze faciliteren zowel fundamenteel onderzoek, toepassingsgericht onderzoek  en onderzoek met een toegepast klinisch karakter. Voor meer informatie kunnen jullie kijken op hun website.

NWO is een organisatie die zich bezighoud met het financieren en ondersteunen van alle disciplines van de wetenschap. Ze geven niet alleen beurzen aan talentvolle Nederlandse wetenschappers maar proberen ook Nederlandse deelnames aan internationale onderzoeksprojecten te stimuleren. Daarnaast proberen ze ook het bedrijfsleven en de wetenschap dichter naar elkaar toe te brengen. Naast nog vele ongenoemde dingen houdt het NWO zich tot slot ook bezig met het beïnvloeden van het (inter)nationale wetenschapsbeleid. Voor meer informatie kunnen jullie kijken op hun website.

Grundfos is een pompenfabrikant die gevestigd is in Denemarken. Wij zullen op 12 juli hun hoofdkantoor bezoeken. Ze proberen veel te innoveren en hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Ze hebben oplossingen voor veel grote problemen zoals watertekorten, onzorgvuldig gebruik van energie en onzorgvuldig gebruik van natuurlijke bronnen. Door nieuwe technieken te ontwikkelen proberen ze het leven voor mensen over de hele wereld beter te maken.

Voor meer informatie kunnen jullie kijken op hun website.