Aragokamer

De Aragokamer is momenteel open.
Janiek Weening heeft nu kamerdienst.

Arago op reis

Afgelopen vakantie is een veertigtal Aragonauten op vakantie geweest! De helft is met de S.N.O.W. (Sportieve Natuurkundigen op Wintersport) naar het mooie Les Orres vertrokken, om een weekje te skieën of snowboarden. In de Zuid-Franse zon schoot de sneeuwkwaliteit af en toe wat tekort, maar de gezelligheid compenseerde hier gelukkig voldoende voor. Het was voor het eerst sinds jaren dat Arago met een grote groep de pistes onveilig heeft gemaakt, en het is zeker voor herhaling vatbaar!

 

De andere helft is  naar Schotland gevlogen, ter ere van de BACO haar 5e lustrum. Ze hebben daar (letterlijk) de cultuur geproefd, door whiskyproeverijen te doen, haggis en deep fried Mars bars te eten en natuurlijk bier(of fris) te drinken. Eerst hebben ze twee dagen in Glasgow rondgelopen, waar ze de o.a. whiskydestilleerderij Auchentoshan en de kathedraal hebben bezocht . Hierna zijn ze met de trein naar Edinburgh zijn vertrokken, om deze stad ook nog te proeven. Hier is, vanzelfsprekend, ook nog weer een whiskyproeverij gedaan. Ook is een vijftal nog de stad uit gevlucht naar de Highlands, terwijl een ander deel zich Arthur’s Seat op heeft getrokken. Tot slot hebben ze ook nog Edinburgh Castle bezocht. Ook deze reis was een groot succes!