Aragokamer

De Aragokamer is momenteel open.
Michiel Nijmeijer heeft nu kamerdienst.

Batavierenrace goed verlopen

Afgelopen weekend vond de hardlooptocht der hardlooptochten plaats: de Batavierenrace! “Als een lopend vuurtje” heeft de ploeg van Arago zich verplaatst van Nijmegen naar Enschede. Nadat onze eerste loper in het centrum van Nijmegen was aangemoedigd, ging de nachtploeg om 0:45 van start. Uiteindelijk hadden Thomas en Noor de eer om de race af te sluiten, door van het centrum in Enschede naar de finish op de campus te rennen. Na afloop van de race konden de uitgehongerde lopers van Arago en zusterverengingen hun energie aanvullen tijdens de BataPangPang in de TAP, om vervolgens door te gaan naar het Batavierenfeest.

Er is door iedereen hard doorgelopen: uiteindelijk zijn we op de 90e plaats geeindigd in het algemeen klassement, en zijn daarmee de op één na snelste studievereniging van Enschede, en snelste natuurkunde-studievereniging van Nederland!

Foto: batavierenrace.nl