Aragokamer

De Aragokamer is momenteel open.

Schrijf je in voor het symposium!

Op 12 december vindt het jaarlijkse symposium van S.V. Arago weer plaats! Dit jaar is het thema ‘Hardcore Soft Matter’. Tijdens dit symposium zullen verschillende experts uit het Soft Matter onderzoeksveld een presentatie geven over diverse onderwerpen met betrekking tot zachte materie. Onderwerpen die vallen onder het thema zachte materie zijn bijvoorbeeld blauwe energie, vloeistoffysica, colloïden en nanobiofysica. Dit zijn erg uit elkaar lopende thema’s waardoor er voor iedereen iets interessants bij zit! Naast de presentaties van de experts is er in de middagpauze een postermarkt, waarbij lunch is inbegrepen. Ook krijgt iedere bezoeker van het symposium een goodie bag.

Lijkt het je leuk om naar het symposium te komen? Schrijf je dan in via de site www.hardcoresoftmatter.com! Inschrijven kan tot en met 5 december, daarnaast kun je op deze site het programma bekijken, en de laatste ontwikkelen omtrent het symposium volgen.

Hoofdsponsor van het symposium:

Inline afbeelding 1