Aragokamer

De Aragokamer is momenteel open.

Sportdag en nanothlon 2018

Donderdag 7 juni was het weer tijd voor de jaarlijkse sportdag en nanothlon van de FyFy. Aan het begin van de middag kwamen 80 sportieve natuurkundigen bij elkaar om dynamica in de praktijk toe te passen. Voetbal, trefbal, basketbal, ultimate frisbee en beachvolleybal kwamen allemaal aan bod.

Een recordaantal teams zorgde ervoor dat de sportvelden figuurlijk Aragorood kleurden. Samen met het prachtige weer dat de FyFy had geregeld zorgde dit ervoor dat iedereen voldaan richting de zomerborrel (of nanothlon) vertrok.

De nanothlon was voor de deelnemers een heerlijke verfrissing, aangezien de mini-triathlon(1/80 van een hele) begon in het buitenzwembad. De samenwerking van de FyFy en D.S.T.V. Aloha verliep soepel en het mooie weer zorgde ervoor dat er veel publiek langs de kant stond.

Al met al een zeer geslaagde sportieve middag waar de studenten en vakgroepen van natuurkunde elkaar weer tot het uiterste hebben gedreven. Tot volgend jaar!