Aragokamer

De Aragokamer is momenteel open.
Janiek Weening heeft nu kamerdienst.

48e Dies Natalis

Op 30 november 1970 is de studievereniging Arago opgericht, oftewel onze 48e Dies Natalis komt eraan! Om dit goed te vieren zijn er verschillende activiteiten gepland op donderdag 29 november en vrijdag 30 november.

Op de donderdag gaat dit van start met de Dieslezing: een praatje van de voorzitter, een lezing van een Lid van Verdienste en de uitreiking van de Mevrouw De Winter prijs. Hierna zullen we ons verplaatsen naar de versierde borrelruimte, de TAP, waar we zullen genieten van een buffet en uiteraard een drankje. Schrijf je dus zo snel mogelijk in voor de Dieslezing (Inschrijflijst lezing) en het buffet (Inschrijflijst buffet)! Naderhand zal het in de TAP nog tot de late uurtjes doorgaan.

Op de vrijdag zullen we de Dies vieren zoals elke verjaardag gevierd hoort te worden, met heel veel taart. Kom tussen 12:45 en 13:30 langs om samen met andere Aragonauten te genieten van een stuk taart. Daarnaast is er natuurlijk de wekelijkse VriMiBo, aangezien het nu op onze Dies valt zal de TAP leuk aangekleed zijn en zullen wij lekkere hapjes uitdelen. Oftewel de beste manier om het weekend in te luiden!

We hopen jullie allen op één of meerdere activiteiten te zien om deze bijzondere dag te vieren!