Aragokamer

De Aragokamer is momenteel open.
Janiek Weening heeft nu kamerdienst.

TN topopleiding voor 7e jaar op rij

TN is dit jaar voor 7e keer op rij topopleiding geworden! Namens Arago willen we de gehele opleidingsstaf feliciteren met deze geweldige prestatie en daarnaast willen we ze heel erg bedanken voor hun grote inzet.

De Keuzegids Universiteiten, waarin alle bacheloropleidingen in Nederland met elkaar worden vergeleken, is vandaag weer verschenen. Resultaten zijn met name gebaseerd op waardering van studenten die worden geïnventariseerd tijdens de Nationale Studenten Enquête.

Fantastisch om te zien dat de waardering voor onze opleiding TN in Twente zo hoog is; met 92 punten scoren we aanzienlijk veel hoger dan alle andere UT-opleidingen. Nog mooier is dat we in de ranking van alle Nederlandse bacheloropleidingen een 4e plaats innemen!

Om dit succes te vieren, nodigt de opleiding alle studenten en docenten uit om samen taart te komen eten in de Aragokamer, vandaag (donderdag 15 november) vanaf 12.30.

***

APH has been awarded the ’top rated programme’ certificate for 7th year in a row! On behalf of Arago, want to congratulate all staff who contributed to this great succes and thank them for their huge contribution

The Keuzegids Universiteiten, which ranks all bachelor propgrams in The Netherlands, was published today. Results are primarily based on the appreciation of studenten, which are obtained from the National Student Survey.

It is fantastic to see that the appreciation for our TN program in Twente is so high; with 92 points we score considerably higher than all other UT programs. Even better is that we take a 4th place in the ranking of all Dutch Bachelor’s programs!

To celebrate this success, the programme invites all students and teachers to meet and enjoy cake in the Arago Room, today (Thursday, November 15) from 12.30 pm.