Aragokamer

De Aragokamer is momenteel open.
Kai van den Berg heeft nu kamerdienst.

Herman Offerhaus wint de onderwijsprijs!

Op woensdag 13 maart is de winnaar van de Arago Onderwijsprijs 2019 bekendgemaakt. In de periode voorafgaand aan de bekendmaking hebben studenten kunnen stemmen op hun favoriete docent. Uit deze stemming is Herman Offerhaus als winnaar naar voren gekomen, van harte gefeliciteerd!

Herman Offerhaus zet zich op veel verschillende manieren inzet voor Technische Natuurkunde. Naast dat hij zich binnen de studie inzet bij bijvoorbeeld Elektriciteit en Magnetisme, Optica en in de Master, zet hij zich ook buiten de studie in om mensen enthousiast te maken voor Natuurkunde. Zo is hij erg actief bij de Ouderdag, Open Dagen en is hij bijvoorbeeld te zien geweest bij de Nobel Lectures.

Dit alles zorgt ervoor dat Herman Offerhaus de verdiende winnaar is van de Arago Onderwijsprijs 2019!