Aragokamer

De Aragokamer is momenteel gesloten.

Sportdag + Nanothlon en de Zomerborrel

Ook dit jaar vond de sportdag weer plaats in combinatie met de Nanothlon en de Zomerborrel, deze keer zelfs volledig gratis vanwege de sponsoring van TMC! Hoewel het weer minder lekker was voor een barbecue, schikte het zich erg voor een intensieve sport middag. 17 teams waarvan 9 vakgroepteams streden deze dag tegen elkaar met voetbal, volleybal, basketbal, trefbal en ultimate frisbee maar uiteindelijk kan er maar één de beste zijn. Ten minste, dat zou je verwachten… Van de vakgroepen won uiteindelijk PIN maar van de Aragoteams kwamen er twee winnaars uit. Namelijk ‘Nieuwe inschrijfgroep aanmaken…’ en ‘Energie gaat nooit verloren’!

Hierna ging de dag snel verder met de Nanothlon waar uiteindelijk Lars Bossink als snelste uit de race kwam. Verder waren er nog mensen die liever rechtstreeks naar de zomerborrel gingen i.p.v. eerst nog 50m door het water, 1.5km met de fiets en 400m rennen. Bij de zomerborrel waren er weer genoeg mensen die genoten van een stuk vlees van de barbecue en een hele avond gratis drinken. Tevens waren de jaarlijkse bierestafettes weer aanwezig, dit jaar wist BACO 1 het meeste dorst te hebben.

Hopelijk wordt het volgend jaar weer een succes!