Aragokamer

De Aragokamer is momenteel gesloten.

Lustrumthema bekend!

Nu 30 november 2020 en daarmee de 50ste Dies van onze vereniging steeds dichterbij komt, wordt het tijd dat de lustrumcommissie het eerste licht werpt op de grootse plannen die er klaar staan. Zo is 10 december het thema bekend gemaakt van Lustrum X der S.V. Arago:


Het thema is gebaseerd op het vijftig jarig bestaan van de vereniging waarbij ze elk jaar wel iets veranderd is. Desondanks is er nog altijd dezelfde sfeer te vinden bij Arago die er al sinds 1970 heerst. Hoewel de tint dus wel wat is veranderd, zien we het nu nog altijd als dezelfde Aragorood. In de aanloop naar het volgende collegejaar zullen jullie nog veel meer bekendmakingen tegenkomen. Elke 10e van de maand zal namelijk een andere bekendmaking of activiteit plaatsvinden.
Houd de AK dus goed in de gaten om niks te missen!

Tot nu toe zijn de data voor het lustrumcongres (15 december) en de lustrumreis (27-29 november) al bekend!

Meer informatie over de andere geplande activiteiten zal dus volgen op een 10e van de maand.