Aragokamer

De Aragokamer is momenteel gesloten.

Lustrum X in voorjaar 2021

Eigenlijk zouden we de grootste lustrumviering van onze vereniging al hebben gestart maar zoals jullie hebben gemerkt, is het nog verdacht rustig. In verband met corona zijn wij genoodzaakt om de epische activiteiten te verschuiven naar later in het collegejaar om ervoor te zorgen dat de kwaliteit wordt gewaarborgd. Ons 50-jarig bestaan willen we natuurlijk niet half vieren, we willen nog steeds alles uit de kast halen om het onvergetelijk te maken!

De viering zal in het voorjaar beginnen met de officiële opening in april. Uiteraard zal de Dies op 30 november niet stilletjes voorbij gaan, meer info volgt later. Kijk regelmatig op onze site (https://www.aragolustrum.nl/) om up-to-date te blijven met het lustrum en alle activiteiten. Voor vragen kan je altijd terecht bij de commissie (lustrum@arago.utwente.nl).