Arago room

The Arago room is currently closed.

Arago Onderwijsprijs 2022 bekend!

Beste lezer,

Het is inmiddels twee weken geleden dat de Arago Onderwijsprijs is uitgereikt. De winnaar van 2022 is Marc Dhallé! Hij nam het op tegen een aantal geweldige docenten, maar Marc heeft laten zien dat hij de beste is dit jaar. Hieronder een aantal motivaties van studenten waarom Marc moest winnen:

  • “His passion for physics, care for student well-being, exciting lectures and hard work both in class and on the organisational side of every course he teaches in!”
  • “Each of the options can explain their subject really well, especially also Jelmer in my opinion. But with Marc, you can really see a lot of enthusiasm and he can tell things in a great and interesting way.”
  • “His clear concise explanations combined with practical examples or useful metaphors to explain concepts. Commucationally strong.”
  • “He keeps all his lectures interesting and dynamic to watch and is very open and willing to help you”

Het is duidelijk dat studenten ontzettend blij zijn met Marc Dhallé, en dat hij de prijs zeker heeft verdiend, proficiat! We willen ook namens het bestuur en de SOTN alle genomineerden bedanken voor alle inzet en moeite die ze geven om studenten zo goed mogelijk te helpen! Marc, Frieder, Jelmer, Hans, Alexander en Geert, bedankt voor jullie passie en enthousiasme om de stof over te brengen.

Natuurlijk zijn alle docenten top, maar deze docenten hebben dit jaar uitgeblinkt, en daar mogen ze trots op zijn. Dus als je een van de genomineerden tegenkomt op de gang of in de collegezaal, bedank ze dan voor alles wat ze geven om de studie net wat mooier te maken.

Namens het 95e bestuur en de SOTN,

Kai van den Berg