Arago room

The Arago room is currently open.
Sam Temmink has room service.

Peutz

Wie zijn wij?
We zijn een toonaangevend internationaal ingenieursbureau dat met onderzoek en advies bijdraagt aan een veilige, duurzame en comfortabele leefomgeving. We adviseren o.a. op het gebied van brandveiligheid, bouwfysica, akoestiek, trillingen, windtechnologie, AI, machine learning, energie, duurzaamheid en milieu.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Peutz?
Werken, afstuderen of stage lopen bij Peutz staat garant voor een inspirerende uitdaging bij een internationaal groeiend bedrijf met een stevige reputatie in de utiliteitsbouw en industrie. Je werkt samen met de beste mensen in het vak en legt zo de perfecte basis voor je carrière.

Eindhoven, Haps, Haren, Mook en Zoetermeer
We hebben vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. In Nederland zijn het er vijf: Eindhoven, Haps, Haren, Mook en Zoetermeer. De vestiging Mook heeft naast kantoorruimte ook drie laboratoria: Akoestiek, Bouwfysica en Windtechnologie en Haps heeft naast kantoorruimte een Laboratorium voor Brandveiligheid.

Dit is iets voor mij!
Een complex vraagstuk? Daar deins jij niet voor terug. Sterker nog: jij zoekt die uitdaging op! Je bent een onderzoeker, een puzzelaar, een uitvinder, net als de mensen bij Peutz. Bekijk onze socials
(LinkedIn | Instagram | Facebook | Youtube) of ga direct naar www.werkenbijpeutz.nl voor stages en vacatures.