Aragokamer

De Aragokamer is momenteel open.
Romaly Grijpma heeft nu kamerdienst.

Peutz

Peutz is een onafhankelijk ingenieursbureau dat onderzoek doet en advies geeft op het gebied van akoestiek, bouwfysica, windtechnologie, duurzaam bouwen, lawaaibeheersing, trillingstechniek, milieutechnologie, ruimtelijke ordening, (brand)veiligheid en arbeidsomstandigheden. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de industrie en de utiliteitsbouw. Het spreekt voor zich dat onze projectleiders en adviseurs (m/v) hooggekwalificeerde medewerkers zijn.

Wij gaan ervan uit dat mensen die bij Peutz in dienst komen over een grondige basiskennis beschikken. Peutz heeft een eigen visie op veel aspecten van de vakgebieden en zorgt daarom zelf voor een gedegen verdere opleiding. Peutz heeft een uitstekende reputatie, dankzij de hoge kwaliteit van de adviezen.

Peutz onderscheidt zich in de markt ook vanwege haar uitstekende laboratoriumfaciliteiten waaronder akoestische meetruimten, een windtunnel, klimaatkamers en een laboratorium voor brandveiligheid. De aanwezigheid van deze laboratoria maakt Peutz tot een uniek ingenieursbureau.

Waar een nieuwe medewerker bij Peutz terechtkomt, hangt af van zijn/haar ontwikkeling, eigen voorkeur en persoonlijke eigenschappen. Vast staat: iedereen krijgt volop de kans zich waar te maken en te bereiken wat hij/zij ambieert.

Werken bij Peutz betekent veel verantwoordelijkheid, vrijheid en vooral voldoening. Wie die uitdaging zoekt, wordt uitgenodigd te solliciteren. Het werk is boeiend, veelzijdig en afwisselend, zowel inhoudelijk als wat betreft de werkomgeving. Je krijgt de beschikking over moderne meetapparatuur en rekensoftware. Peutz biedt een goede salariëring en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Denk je te beschikken over voldoende technische kennis en persoonlijkheid? Beijk dan onze website voor stageplaatsen en vacatures.

www.werkenbijpeutz.nl