Aragokamer

De Aragokamer is momenteel open.
Kai van den Berg heeft nu kamerdienst.

Alumni

Bijna 1500 academici in Nederland en ver daar buiten kunnen zeggen dat ze de studie Technische Natuurkunde aan de Universiteit Twente hebben afgerond. Speciaal voor hen is er onze alumnivereniging Impuls. Sinds vele jaren wordt er geprobeerd een uitgebreid netwerk op te richten, dat de alumni verbindt en doet herinneren aan de tijd aan de Universiteit Twente.

Onze doelen zijn de contacten tussen allerlei natuurkundigen verbeteren en een goed extern netwerk opbouwen. Betreffende het eerste willen we dus niet alleen speciale activiteiten voor enkel oudbestuurders organiseren, maar ook voor alle TN-alumni en willen we ze ook uitnodigen voor bijvoorbeeld symposia. Ten tweede, ook in belang van de vereniging, zien we een goed netwerk als onmisbaar bij het verkrijgen van sponsoring, het vastleggen van interessante sprekers en het promoten van de natuurkunde in het algemeen.

Sinds kort hebben we toegang tot uitgebreide gegevens van TN alumni. Natuurlijk zijn we erg verheugd dat het contact nu veel eenvoudiger verloopt, maar voor continuïteit op lange termijn is er veel hulp nodig. Voor nu zien we vooral het jaarlijkse najaarssymposium en een jaarlijkse alumnispecial van ons verenigingsblad, de Arago Focus, als uitgelezen mogelijkheden voor alumni om weer in contact te komen met de universiteit. Sporadische activiteiten als de oudbesturendag zijn natuurlijk ook uitermate geschikt. Hopelijk bent u even enthousiast om oude herinneringen opnieuw aan te halen als wij zijn.