Aragokamer

De Aragokamer is momenteel gesloten.

Henk Hoving & Thijs van Reijn

HenkThijs

Henk Hoving & Thijs van Reijn – Ereleden sinds 12 september 2019

 

Henk en Thijs, de peetzonen van Meneer en Mevrouw de Winter kan je elke Dies of elk Nieuwjaarsdiner tegenkomen. Ondanks hun leeftijd zijn ze nog altijd erg betrokken bij de vereniging en regelmatig aanwezig. Dit doen ze al jarenlang uit naam van De Winter en hiermee zorgen ze ervoor dat de sfeer waarmee de vereniging is ontstaan nog altijd blijft bestaan. Zo bestaat het begrip ‘Open huis De Winter’ nog altijd dankzij de halfjaarlijkse etentjes die ze organiseren voor oud-bestuurders.

Wanneer je ze spreekt tijdens zo’n etentje of bij een Arago-activiteit merk je direct dat ze hart hebben voor onze vereniging. Ze houden graag de stand van zaken bij en vinden het belangrijk dat Arago goed gerepresenteerd wordt bij bijvoorbeeld de Dies van de UT. Daarnaast nodigen wij jullie uit om Henk of Thijs eens te vragen naar de geschiedenis van de De Winters en daarmee ook de geschiedenis van S.V. Arago, het zijn ontzettend bijzondere verhalen die alleen zij goed kunnen vertellen.

Mede dankzij deze bijzondere inspanningen die Henk en Thijs al erg lang volhouden heeft de Algemene Ledenvergadering op 12 september 2019 hen benoemd tot Ereleden.