Aragokamer

De Aragokamer is momenteel open.
Kayleigh Start heeft nu kamerdienst.

Piet van der Wallen Mijnlieff

Piet van der Wallen Mijnlieff – Lid van Verdienste van 15 maart 1990 tot 3 september 1996

Als hoogleraar van de vakgroep Reologie was Piet van der Wallen Mijnlieff één van de meest bij Arago betrokken docenten, sommigen zeggen zelfs dat hij vaker op Arago-activiteiten was dan menig student. In zijn perioden als decaan heeft hij zelfs enkele malen gezorgd voor de grootste opkomst van medewerkers van de faculteit bij dergelijke activeiten, zijn macht was dus goed besteed.

Ook nodigde hij menigmaal besturen bij hem thuis uit voor etentjes en ‘bezoekjes’ aan zijn rijkelijk gevulde wijnkelder. Zijn droge humor,  gulle borrelinstelling en zijn ononderbroken aanwezigheid op de vrijdagmiddagborrels zal door menig student worden herinnerd.

Dit alles en natuurlijk zijn rol als één der Sinterklazen is zo bekend gebleven, dat zijn lidmaatschap in 1990 werd gepromoveerd.